Vad gör vi?

Kontoret har god och lång erfarenhet av bostadsprojektering, främst flerbostadshus men även enfamiljshus. Utöver nybyggnation jobbar kontoret med renoverings- och ombyggnadsprojekt, vård- och äldreboenden, samt skisser och utredningar i olika skalor och inom varierande områden. Verksamheten präglas en hög grad av genomförbarhet i projekten och delaktighet i alla skeden. Vi erbjuder det mindre kontorets format med brett kunnande, korta ledtider och långsiktighet i våra engagemang.

Vad är viktigt för oss?

Rits Arkitekter har ambitionen att utforma boendemiljöer och byggnader av hög kvalitet med det vardagliga livet som bärande del av inspirationen. I våra projekt strävar vi efter en grundläggande rationalitet. Vi tror på kunskapsåterföring genom bred praktisk erfarenhet, därför är hela kedjan i byggprocessen betydelsefull för oss - från tidig utredning till färdig byggnad. Nyfikenheten och viljan till förståelse för vår föränderliga omvärld driver oss framåt.

Jobba hos oss

Vi vill att våra medarbetare tar för sig och utvecklas. Därför eftersträvar vi en platt organisation som tillåter mycket eget ansvar och vi ser gärna att man bidrar med ett personligt avtryck. Eftersom vi är ett mindre kontor har du större möjligheter att få influera och medverka i hela processen, från idé till färdig byggnad. Kontoret har högt i tak, stark gemenskap och vi är ett gäng som tycker det är viktigt att man ska ha roligt på jobbet. Känns det som du inte får påverka tillräckligt på ditt befintliga jobb? Eller är du på jakt efter ett spännande och utvecklande nytt sammanhang? Vi är alltid intresserade av nya medarbetare! Skicka ditt CV, portfolio och skriv några rader varför du skulle vilja arbeta hos oss till jobb@ritsarkitekter.se

Lediga tjänster just nu:

Handläggande Arkitekt:
Vi söker en handläggande arkitekt som är redo att ta en central roll i projekten och ha en daglig kontakt med beställare och leverantörer. Din prestation har stor betydelse för projektet utveckling. Du som person bör ha höga ambitioner och en vana att driva projekt. Du bör ha minst 5 års erfarenhet i rollen som projektör. (Bostadsprojektering är meriterande) Samt ha goda kunskaper inom Revit, AutoCAD och de grundläggande Office-programmen.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om hur vi jobbar med miljö, kvalitét och ansvar, eller vilka metoder och verktyg vi använder? Kontakta oss gärna!